دل نوشته های یک نسل دومی
اجتماعی،ادبی، تحلیلی
قالب وبلاگ

چای را باید کم درست کرد یعنی به اندازه یک قوری ؛چای توی کتری یا قوری های بزرگ، بی مزه می شود وچای ارتشی که در پاتیل درست می کنند مزه گریس ودوغاب می دهد . قوری باید چینی یا سرامیک باشد. قوری های نقره؛ چای بنجل عمل می آورندو قوری لعابی از همه بدتر است قوری مفرغی ، به این بدی ها نیست ولی این روزها جایی پیدا نمی شود.(جورج اورول)

[ دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:٠٢ ‎ق.ظ ] [ غلامحسین سلجوقی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

نويسندگان
شرکت های مهم

[ بیمه کوثر ] [ شهدا را یاد کنیم باذکر صلوات ]
بک لينک